Santa Clara Valley - Ruben Gallego
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 300 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  236 Crows Nest, Boulder Creek, CA 95006

  Listing Courtesy Of: Room Real Estate, The Madani Team
  I ri - 420 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2 ba
  metra katrorë
  1786 Bevin Brook, San Jose, CA 95112

  Listing Courtesy Of: Redfin, Shantih Moriarty
  I ri - 107 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  2440 Old Ridge, San Jose, CA 95132

  Listing Courtesy Of: Intero Real Estate Services, Thuy Do
  I ri - 10 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  461 Tanoak, Santa Clara, CA 95051

  Listing Courtesy Of: Compass, Caleb Fenner
  I ri - 686 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  6 ba
  metra katrorë
  ac
  20394 Almaden, San Jose, CA 95120

  Listing Courtesy Of: Intero Real Estate Services, Joe Velasco
  I ri - 997 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (5d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  316 Spyglass, Aptos, CA 95003

  Listing Courtesy Of: Room Real Estate, Kroft & Hulsey Team
  I ri - 878 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  4 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  77 Broadway, Los Gatos, CA 95030

  Listing Courtesy Of: Compass, Ruth Mistry
  I ri - 1 928 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (39d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  260 Spreckels, Aptos, CA 95003

  Listing Courtesy Of: Compass, Seb Frey
  I ri - 109 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1 ba
  metra katrorë
  ac
  422 Alamo, Richmond, CA 94801

  Listing Courtesy Of: Kinetic Real Estate, Giovani Franco
  I ri - 488 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  551 Mclaughlin, San Jose, CA 95116

  Listing Courtesy Of: Keller Williams East County, Johnny Hoang
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Ruben Gallego
  Numri i licencës: CA DRE#: 01331958
  KW Santa Clara Valley

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bsbhn1v1fb024agcc7s0
  Santa Clara Valley
  2520 Mission College Blvd., Suite 102 Santa Clara, CA 95054
  Zyrë

  Ruben Gallego
  Realtor, CNE CA DRE#: 01331958
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.